Disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website: voor alle duidelijkheid wijst Florentina Dutch Design, hierna te noemen Florentina Dutch Design, ten aanzien van de website Florentinadutchdesign.nl, u op het volgende: de website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Florentina Dutch Design. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Florentina Dutch Design. 

De op deze website getoonde informatie wordt door Florentina Dutch Design met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Florentina Dutch Design behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

© 2017 - 2020 Florentina Dutch Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel